Heeft u zich al opgegeven voor de informatiebijeenkomst die zaterdag 26 november van 13.00 tot 15.00 uur plaatsvindt op de locatie, waar over een aantal jaren de rotonde en de Bosweg komen te liggen? De bijeenkomst is door de Dorpsraad georganiseerd samen met Provincie, Gemeente UH en ProRail. U bent van harte welkom op het terrein naast de oude brandweerkazerne. Er staat een tent met koffie/thee voor u klaar.

Ook de sluitingsdatum voor de kerstworkshop komt naderbij: 23 november a.s. Tijdens deze Kerstworkshop op woensdag 14 december van 19.30 – 22.00 uur (locatie: Haarbos 1) maakt u onder leiding van een topbloemiste een stijlvol kerststuk voor op uw kersttafel. Kosten: € 35,- inclusief alle materialen en de Dorpsraad zorgt voor koffie/thee, een hapje en een drankje. Lekker samen creatief bezig zijn met een geweldig resultaat!

Voor beide activiteiten kunt u zich opgeven via de eerder ontvangen flyer met QR code, onderstaande aanmeld formulier of via: bestuur@dorpsraadmaarsbergen.nl.

Wij hopen op veel reacties.

Hieronder vindt u de leaflet nogmaals afgebeeld. Via onderstaande contactformulier kunt u zich opgeven voor de diverse evenementen. Voor sommige evenementen hebben we maar beperkt plek. Dus wees er snel bij.

Opgeven voor de evenementen doe je hieronder.

Evenement