AED locaties bij u in de buurt

Het Rode Kruis heeft de database met AED-locaties offline gehaald. Het is niet meer mogelijk om via de EHBO-app of via de website van het Rode Kruis de locaties van AED’s op te zoeken. Hierdoor is het een zoektocht geworden waar een AED hangt in uw dorp.

Maar dan is er een noodgeval, u wilt weten waar een AED in de buurt hangt. Echter waar kunt u deze informatie vinden? Tot 2 jaar terug waren alle AED locaties openbaar. Nu is dat niet meer het geval. U kunt enkel en alleen toegang krijgen tot de AED locaties als u aangemeld bent bij HartslagNu.

We verwachten niet dat de website van de dorpsraad soelaas zou bieden in zo’n situatie. Want het liefst horen we helemaal niet dat het apparaat gebruikt moet worden. Toch wilde we meer zicht krijgen op waar de AED’s in Maarsbergen zich bevinden.

Daarom staat op onze site, rechts boven aan, een link naar een Google Maps kaart. Waar alle AED’s van het dorp genoteerd staan. Misschien goed om het te weten en te onthouden. Want in een nood situatie moet er snel gehandeld worden.

Zijn er meer AED’s in het dorp aanwezig, stuur ons dan even een berichtje. Dan plaatsen we deze locaties erbij.

Voor meer informatie over dit onderwerp: bekijk de site van AED Partner