Erwtensoepparty

Maarsbergen 25-02-2022

Het had wat voeten in de aarde, voordat we weer wat mochten organiseren en bij elkaar konden komen. Helaas hebben we de oliebollenparty (09-12-2021) moeten laten vervallen omdat de restricties van de overheid om de hoek kwamen kijken (omtrent Covid). Ook de beoogde datum van 24 februari voor de erwtensoepparty moesten we weer verplaatsen. Maar na de info van de laatste persconferentie, konden we het snel verschuiven naar 25 februari. 

Dit vroeg snel schakelen van het bestuur, waar alle lof uit gaat naar Erik Bakker, onze evenementen coördinator. Hij regelde vergunningen, subsidies en alle overige benodigdheden. Flyers werden rondgebracht bij 600 adressen door vele vrijwilligers. Joke en Olga stonden uren in de keuken om meer dan 35 liter Erwtensoep te maken.

Toen kwam de mooie dag, die aangekleed werd door Ton Soepenberg, met muziek en verlichting. Een avondzonnetje maakte er een perfect plaatje van. 

Helaas was de opkomst niet helemaal wat we van te voren bedacht hadden, maar de sfeer en de organisatie was er niet minder om. We kijken tevreden terug op een mooie, snel georganiseerde avond. Waar er nog veel van gaan komen in 2022. Houd de evenementen kalender dus goed in de gaten. Vorige keer hebben we al wat data gedeeld. Schrijf ze op in uw agenda. Tot op het volgende evenement.

 

Erwtensoepparty 04
Erwtensoepparty 02

Ik kijk met plezier terug op twee van jullie activiteiten: de erwtensoep party en de “politieke avond”.
Goede soep met roggebrood en spek, leuke mensen en vrolijke sfeer. Jammer voor jullie dat er een lagere opkomst was dan verwacht. Het voordeel was dat er genoeg smakelijke soep overbleef voor een tweede rondje! Voor herhaling vatbaar met variaties oliebollen enzovoort!

Hartelijke groet,

Ted Kuijpers

Erwtensoepparty 03
Sfeerimpressie Politieke Avond 02
Sfeerimpressie Politieke Avond 03