De themaweek is verlengd!

Omdat wij het belangrijk vinden zoveel mogelijk input te krijgen van de inwoners van Maarn & Maarsbergen, is vandaag besloten dat de vragenlijsten van de themaweek beschikbaar blijven tot en met het weekend! Dus was je vergeten nog één of meerder vragenlijsten in te vullen? Tot en met zondag 11 juli zijn de vragenlijsten in te vullen op www.doemaarnmee.nl.

Tegelijkertijd zijn er al veel vragenlijsten ingevuld. Dank daarvoor! Kennen jullie nog mensen in Maarn of Maarsbergen die de vragenlijsten nog niet hebben ingevuld? Stuur deze mail dan door!

Klik hieronder om direct naar de vragenlijsten te gaan:

Interactieve werkmap

Bij het thema Cultuur & Vrije tijd hebben we een creatieve opdracht gemaakt om de toekomst te verkennen. Verplaats je in een gezin in 2035 en beleef een dag met hen. Wat gaan ze doen in het dorp op een vrije zaterdag?

Klik op het plaatje hieronder om in Mural (online canvas) dit online canvas aan te vullen. Instructies voor Mural staan hieronder.

Hoe werkt Mural?
Je klikt op het plaatje hierboven om naar het werkblad te gaan.

Een opmerking toevoegen
In het werkblad kan je ergens dubbelklikken om een post-it te plaatsen. Op de plek waar jij dubbelklikt verschijnt een gele post-it. Typ de tekst die je wil toevoegen. Je hebt nu een opmerking geplaatst.

Een foto toevoegen
Zoek je foto op in de verkenner, en sleep deze het Mural bord in. Of, een tweede methode. Als je rechts klikt komt er een menu tevoorschijn. Bijna helemaal onderin staat ‘import files’. Zoek het bestand op in de goede map op je computer, en importeer deze.

Een schets maken
Aan de linkerzijde van het bord staat een reeks iconen. Een van deze iconen is een potlood. Als je hierop klikt kan je een tekening maken. Heb je iets met de hand op papier getekend? Maak een foto van de tekening en voeg deze toe als foto.