Opnieuw organiseert Stichting Mee-r-doen, samen met Stichting Vrienden van de Dorpskerk, tijdens de zomermaanden op donderdagmiddag het Zomerpodium Maarsbergen, in de Dorpskerk Maarsbergen.

Alle voorstellingen beginnen om 16.00 uur en na afloop is er een drankje, een maaltijdsoep en broodjes.

Donderdag 13 juli, 16.00 uur: Adrie Huissoon en vrienden met verhalen en liedjes van Crosby, Stills & Nash

Donderdag 27 juli, 16.00 uur: Theatergroep Aluin speelt De Grieken

Donderdag 10 augustus, 16.00 uur: Eric Borrias speelt De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween

Donderdag 24 augustus, 16.00 uur: Guus Westdorp zingt liedjes van Ramses Shaffy

Donderdag 7 september, 16.00 uur: Joris Lehr speelt Cyrano de Bergerac

Kaarten en/of maaltijd reserveren via info@mee-r-doen.nl of telefonisch 06 4646 2816.

Prijs: € 10,00 voor de voorstelling en € 5,00 voor de soepmaaltijd, tijdig overmaken op NL77 INGB 0007 8681 47 ten name van Stichting Mee-r-doen o.v.v de data. Een abonnement voor 6 voorstellingen € 50,00 (excl. soep en broodjes).

Lees hieronder de uitgebreide info of download hier de flyer met meer info!

Donderdag 29 juni 16 uur: Marjolein Meijers: Tijdloos!

Marjolein schrijft liedjes die je in vervoering brengen. Schoon van eenvoud. Hilarisch herkenbaar, maar zeker niet alleen maar lollig. Marjolein weet haar publiek te raken met teksten over liefde, vriendschap en afscheid. Zonder zich te vertillen aan de zwaarte van het leven.

U hoort Nederlandstalige liedjes in combinatie met ontroerende en komische verhalen. Marjolein Meijers wordt ook wel de Rotterdamse Brigitte Kaandorp genoemd. Een komische flapuit. Maar ze weet haar publiek ook in het hart te raken.

Marjolein Meijers en haar muzikanten maken Wereldmuziek: Iers, Balkan en Cajun.

Donderdag 13 juli 16 uur: Adrie Huissoon en vrienden zingen Crosby, Stills & Nash

Als zanger/gitarist heeft Adrie Huissoon zich gespecialiseerd in folk songs uit de hele wereld. In de jaren 90 speelde hij, samen met Marc van Pelt en Virga Lipman bij de muziekgroep Clamor met liederen uit Zuid Amerika. Vanaf die tijd begon hij ook eigen programma’s samen te stellen. Eerst een concert waarbij hij het werk van Victor Jara centraal stelde, later met muziek van Noord-Amerikaanse bodem. Met Geert Vlietstra & Rob van Adrichem heeft hij een geweldig programma gemaakt met de muziek van Crosby, Stills & Nash. Herkenbaar, melodisch, swingend. Doorspekt met verhalen over de artiesten, over de tijd, over het leven.

Donderdag 27 juli 16 uur: Aluin speelt De Grieken

Drie spelers brengen 8 prachtige Griekse Tragedies: het verhaal van Orestes van de grote schrijver Aischylos, bestaande uit de delen Agamemnon, Dodenoffer en De Goede Geesten.

Vervolgens Koning Oidipous en Antigone van de tweede belangrijke schrijver Sofokles en tot slot Medea, De Bachanten en Elektra van de derde vermaarde schrijver, Euripides. Wraak, hoogmoed, oorlog, verleiding, kinderachtige goden en wijze zieners. De volle rijkdom van het Griekse toneelrepertoire in één uur.

Donderdag 10 augustus 16 uur: Eric Borrias speelt De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween

Eric Borrias is een geboren verteller. In 2016 werd hij tijdens het jaarlijkse Vertel Event door de vakjury unaniem gekozen tot “Verteller van het jaar”. Borrias maakt bewerkingen van vele beroemde boeken, voor kinderen en volwassenen. Internationaal succes verwierf hij onder meer met deze vertolking van Jonas Johanssons bestseller. De 100-jarige Allen klimt vlak voor de viering van zijn   verjaardag uit het raam en beleeft een spannend avontuur met een vreemde koffer, komt velerlei figuren tegen en is nergens bang voor. Een echte aanrader!

Donderdag 24 augustus 16 uur: Guus Westdorp zingt liedjes van Ramses Shaffy

Guus Westdorp is pianist, zanger, componist, arrangeur en tekstschrijver. Hij was onder andere achtergrondzanger bij Anita Meijer en Lee Towers. Tijdens het Eurovisie Songfestivalvan 1987 zong hij in het koor van zangeres Marga Bult. In de jaren negentig trad Westdorp als pianist op met Liesbeth List en Harry Slinger, voor wie hij ook arrangementen maakte. Hij zingt vanmiddag bekende en onbekende liedjes van Ramses Shaffy, het wordt een feest van herkenning. De liedjes zijn vrolijk, ontroerend, een beetje gek, zeer poëtisch en enkele liedjes zullen we vanzelf gaan meezingen.

Donderdag 7 september 16 uur: Joris Lehr speelt Cyrano de Bergerac

Virtuoos! Laat je verrassen en geniet van deze belevenis! Met bijna niets roept Joris Lehr hele werelden op. Zijn humor, durf, inlevingsvermogen en mimiek betovert jong en oud.

Cyrano is verliefd op Roxane. Maar Cyrano vindt zichzelf te lelijk door zijn enorme neus. De mooie Christian is ook verliefd op Roxane. Christian vraagt de dichter Cyrano om betoverend mooie brieven voor Roxane te schrijven en hiermee weet Christian Roxane te  veroveren. Een verhaal over het zien dat werkelijke schoonheid niet in het uiterlijk zit.