Goedendag,

Graag informeren wij u over de werkzaamheden aan de Woudenbergseweg (N226) die op zaterdag 18 juni plaatsvinden. Voor deze werkzaamheden moet de weg worden afgesloten. De werkzaamheden maken deel uit van het project N226 Spooronderdoorgang Maarsbergen.

Zaterdag 18 juni: Afsluiting Woudenbergseweg (N226)

Op zaterdag 18 juni tussen 06:00 en 18:00 uur is een gedeelte van de Woudenbergseweg (N226) in Maarsbergen in beide richtingen afgesloten. Het gaat om het gedeelte tussen de Woudenbergseweg nr. 114 en de rotonde bij de La Place. Alle panden blijven via de parallelweg bereikbaar voor bewoners.

Werkzaamheden

De wegafsluiting is nodig om de tijdelijke sleuven weer te asfalteren. Deze sleuven zijn in het weekend van 29 januari 2022 gemaakt om de waterleiding en de elektra- en datakabels te verplaatsen. Het asfalteren van de sleuven vindt plaats ter hoogte van La Place en ter hoogte van de Stinus Blomlaan.

De werkzaamheden betreffen:

  • De oversteken worden opnieuw geasfalteerd om (geluids)overlast van de stelconplaten weg te nemen en de verkeersveiligheid te verbeteren.
  • De fundering moet hersteld worden en er moeten meerdere lagen asfalt aangebracht worden. Tussen het aanbrengen van de lagen is tijd nodig om het asfalt af te laten koelen. Vandaar dat er heen en weer gereden wordt tussen de twee locaties en de werkzaamheden dus een dag in beslag nemen.
De aannemer werkt op zaterdag 18 juni van 06:00 tot 18:00 uur. Als de werkzaamheden eerder gereed zijn zal de Woudenbergseweg ook eerder opengaan.
Hoewel de aannemer probeert om de overlast zoveel mogelijk te beperken, zal er sprake zijn (geluids)hinder in de directe omgeving van de werkzaamheden. Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip.

Verkeersmaatregelen/bereikbaarheid/omleidingsroutes op 18 juni
  • Doorgaand verkeer wordt met borden omgeleid via de A12.
  • Er worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer te begeleiden.
  • De Tuindorpweg blijft bereikbaar via de Haarweg.
  • De Haarweg blijft bereikbaar via de Tuindorpweg.
  • Bestemmingsverkeer voor de Woudenbergseweg kan gebruik maken van de parallelweg ter hoogte van de Woudenbergseweg nr. 114.
  • Bestemmingsverkeer vanuit Maarn wordt omgeleid via de Haarweg, de Rottegatsteeg en de Griftdijk vice versa.
  • Bij calamiteiten is er een tijdelijke doorgang voor de nood- en hulpdiensten.
Slag om de arm
Bij alle wegwerkzaamheden kunnen onvoorziene omstandigheden roet in het eten gooien waardoor (een gedeelte van) het werk moet worden uitgesteld naar een later moment. Als de planning onverhoopt gaat schuiven, hoort u dat van ons.
Mocht u naar aanleiding van bovenstaande informatie vragen hebben, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via onderstaand emailadres.

Vriendelijke groet,
Koen van Rooijen,

Omgevingsmanager N226 Spooronderdoorgang Maarsbergen