Nieuwsupdate N226 Spooronderdoorgang Maarsbergen

Goedendag,

Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief van ProRail en Hegeman Bouw & Infra over het project spooronderdoorgangen in Maarsbergen.

 

Stand van zaken ontwerpproces Onderdoorgang Maarsbergen

Het lijkt wat stil te zijn van onze kant. Dit kregen we ook al van een aantal van u te horen! Begrijpelijk want iedereen wil weten wat er komen gaat. Een update is daarom meer dan op z’n plaats.

Reden van de stilte is dat er vooral achter de schermen druk gewerkt wordt aan het ontwerp, de planning en de logistiek. Een ingewikkelde, maar vooral ook hele mooie klus. In de afgelopen weken heeft u ons nog nauwelijks kunnen zien. Een enkele keer zijn er wat metingen verricht, maar daar heeft u als het goed is weinig van gemerkt.

We zijn nu zo ver dat we zeker zijn van de bouwfasering en het uiteindelijke ontwerp. Dit willen graag aan u presenteren en met u bespreken. Tegelijkertijd willen we ook graag kennis met u maken, want we zullen de komende tijd uw tijdelijke buren zijn.

 

Uitnodiging inloopbijeenkomst 15 november

We nodigen u daarom graag uit voor de inloopbijeenkomst waar we u meer gaan vertellen over de uitvoering en de planning van werkzaamheden in de komende tijd. Tussen 16.30 uur en 20.30 uur kunt u zelf bepalen wanneer u langskomt.

Datum: Woensdag, 15 november
Tijd: 16:30-20:30 uur
Locatie: Dorpshuis De Twee Marken, Trompplein 5 te Maarn

Tijdens de inloopbijeenkomst zullen de projectteams van Hegeman Bouw & Infra en ProRail zich aan u presenteren. Hegeman Bouw & Infra zal tevens ingaan op de thema’s die voor u als omgeving van belang zijn, zoals het ontwerp, de bouwplanning, de verkeersfasering en de te verwachten hinder (en wat we gaan doen om dit te minimaliseren). Vanzelfsprekend kunt u ook uw aandachtspunten deze avond met ons delen. Een uitnodiging aan alle bewoners van Maarsbergen wordt in de komende tijd uitgestuurd.

BouwApp

In onze vorige nieuwsbrief hebben we de BouwApp geïntroduceerd als een tool waarmee u de voortgang van de werkzaamheden kunt volgen. Als u op de hoogte wilt blijven van de werkzaamheden, vergeet dan niet de BouwApp te downloaden. U kunt via de BouwApp ook vragen stellen over het project.

De BouwApp is als volgt op uw mobiele telefoon of tablet te downloaden:

Scan de QR-code, of ga naar de appstore om de app gratis te downloaden.
Zoek in de app naar ‘Onderdoorgang Maarsbergen’
Open het project en klik op ‘volgen’
Selecteer betreffende doelgroep

Heeft u vragen over het project? Dan kan u óók direct contact opnemen met omgevingsmanager Martijn Oosting via het emailadres maarsbergen@hegeman.com.

We hopen u te ontmoeten op 15 november!

 

Nieuwe contactgegevens ProRail:
Email: spooronderdoorgangmaarsbergen@prorail.nl / maarsbergen@hegeman.com
Projectwebsite ProRailwww.prorail.nl/projecten/spooronderdoorgangen-maarsbergen
Projectwebsite Provincie Utrecht (archief): https://www.provincie-utrecht.nl/onderwerpen/mobiliteit/wegenprojecten/spooronderdoorgang-n226-maarsbergen
Nieuwsbrief: https://www.prorail.nl/projecten/spooronderdoorgangen-maarsbergen/nieuwsbrief