Hét Dorpsfeest van Maarsbergen | Zaterdag 1 Juli 2023

LET OP: LOCATIE GEWIJZIGD IVM WEERSVOORSPELLINGEN

I.v.m. een zeer grote kans op regen zijn we verplaatst naar de volgende locatie voor Hét Dorpsfeest zaterdag 1 juli:

 Wolfswinkel Reiniging; Haarbos 19 Maarsbergen

Hierdoor kunnen we overdekt genieten van alle activiteiten en gezelligheid!

Fijne bijkomstigheid; er is genoeg parkeerruimte op het naastgelegen industrieterrein en na binnenkomst op het evenement is er een overdekte fietsenstalling.

——————————————————————————————-

Welkom, beste feestliefhebbers van Maarsbergen en omstreken! Het is bijna zover, het moment waar we allemaal reikhalzend naar uitkijken: Hét Dorpsfeest in Maarsbergen op 1 juli van 15:00 tot 24:00 uur. Markeer deze datum met een grote cirkel in je agenda, want het wordt een spectaculair festijn dat je niet wilt missen!

Op deze pagina vindt u meer informatie terug over “Hét Dorpsfeest” in Maarsbergen. Wat plaatsvindt op het terrein van Wolfswinkel Reiniging in Maarsbergen.

Op deze betoverende zomeravond transformeert Maarsbergen in dé feestbestemming van het jaar. Het dorp zal bruisen van energie en positieve vibes terwijl we samen genieten van een geweldige line-up van een DJ en een spetterende liveband. Bereid je voor op een dansfeest dat je tot in de late uurtjes in beweging houdt. Laat je beste dansmoves zien en maak herinneringen die een leven lang meegaan!

Maar wacht, er is meer! Voor de fijnproevers onder ons zal er een uitgebreid assortiment heerlijk eten en drinken beschikbaar zijn. Van hartige hapjes tot zoete lekkernijen, er is voor elk wat wils. Proef specialiteiten en verwen je smaakpapillen terwijl je geniet van de gezellige sfeer en het gezelschap van vrienden en buren.

Dit feest is niet alleen voor de volwassenen, maar biedt ook tal van activiteiten voor jong en oud. Van springkussens tot gezelschapsspellen, er is geen moment van verveling. Neem je kinderen, kleinkinderen, neefjes en nichtjes mee en beleef samen een onvergetelijke dag vol plezier en vermaak.

Dus verzamel al je vrienden, familie en buren en kom naar Hét Dorpsfeest van Maarsbergen op 1 juli. Dit wordt hét feest van het jaar, dat je niet wilt missen! Zorg dat je erbij bent en maak deel uit van de magie die dit dorpsfeest met zich meebrengt. We kijken ernaar uit om samen met jou te dansen, te lachen en te genieten van al het moois dat deze speciale avond te bieden heeft. Tot dan!

Programma
15.00 Start evenement
19.00 Coverband Stormlive
22.00 DJ Ro
24.00 Sluiting evenement (bar gesloten om 23:30)

15.00 – 23.30 Bar is geopend voor frisdrank, wijn en bier.

Muntjes zijn te koop voor €1,00 per stuk.
Er kan zowel cash als met PIN afgerekend worden (hier wordt wel een kleine commissie voor gevraagd voor de transactiekosten).

Dit festival wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Utrechtse Heuvelrug, onze sponsoren en onze “Vrienden van de Dorpsraad Maarsbergen”.

Ook ons steunen, wordt lid of Vriend van de Dorpsraad Maarsbergen.